De studie Digitale Communicatie in de richting Communication & Multimedia Design volgt hij sinds 2004 aan de Hogeschool Utrecht. Hiervoor heeft hij aan het Grafisch Lyceum Utrecht de opleiding Multimedia Vormgeven gevolgd. Daarnaast heeft hij meerdere jaren werkervaring opgedaan bij een van Nederlands grootste telecomwinkels. Op dit moment werkt hij naast zijn studie  bij een gerenommeerde winkel gespecialiseerd in hifi audio en computer.

 

Tijdens zijn studie heeft hij aan diverse projecten meegewerkt waaronder voor grote opdrachtgevers als LogicaCMG. In zijn eerste studie jaar werd zijn groepsproject bekroond met de titel “beste website ontwerp“. Zijn sterke punten zijn zijn uitgebreide kennis over de verschillende computer gerelateerde onderwerpen en het vinden van creatieve oplossingen voor problemen die hij krijgt voorgeschoteld. Zijn ontwerpen zijn simpel maar doeltreffend.

 

In zijn vrije tijd gaat hij regelmatig naar optredens van bands in de diverse podiums door het land. Muziekfestivals zoals Lowlands en Pinkpop zijn de beste vakantiebestemmingen geweest in de afgelopen jaren. Na zijn studie wil hij zijn familie in het buitenland bezoeken en zijn droomvakantie in Japan beleven. Zijn leven is digitaal te volgen via de diverse sociale netwerk sites. Door deze actieve deelname hieraan heeft hij ook hier zijn bron van kennis en ervaringen opgedaan.In de toekomst wil hij meewerken aan projecten waar video of videogaming een belangrijke rol vervullen. Hij bezit op dit gebied een aantal unieke ideeën. De toekomst begint vandaag, niet morgen!