3 things about us

In het derde jaar van mijn studie aan de Hogeschool Utrecht kregen we het vak Nieuwe Dingen Doen. Dit vak was verspreid over twee perioden. We mochten uit een aantal opdrachten van echte opdrachtgevers kiezen. Deze opdrachten konden bijvoorbeeld het maken van een website zijn, of het opzetten van een marketings campagne, of het maken van een film.

Ik heb toen voor het project van LogicaCMG gekozen. De opdracht was om voor de Nederlandse telecom divisie van LogicaCMG een film te maken. Hiervoor moesten we een concept bedenken en deze dan gaan uitwerken. We zijn toen als groep op het concept van ‘3 things about us’ gekomen. Hierin wouden we 3 onderdelen van de divisie naar voren laten komen. En dit in combinatie met een animatie van de drie rondjes uit het LogicCMG logo.

Tijdens dit project heb ik veel camerawerk verricht en de montage van de film op mij genomen. Tijdens dit project heb ik veel dingen geleerd over het opzetten van een bedrijfsfilm.

LogicaCMG – 3 things about us:

Screenshots:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.