YILS

Dit project heb ik tijdens mijn eerste studiejaar op de Hogeschool Utrecht gemaakt. Bij het vak systeemontwikkeling werden we in groepen verdeeld en moesten we een project tot een succesvol einde brengen. Samen met twee andere studenten kreeg ik het project van Huitsing Domotica.

Dit bedrijf is actief in de domotica wereld en wou voor hun woonconcept YILS een website laten ontwikkelen. Op deze website moest hun visie van dit woonconcept naar voren komen. Na het opzetten van het plan van aanpak en planning van het project mochten we alle drie een ontwerp maken. Huitsing Domotica vondt mijn ontwerp het meeste passen bij de visie van YILS en met ons projectgroep hebben we uiteindelijk dit ontwerp verder uitgewerkt.  Het logo en het hele ontwerp is gemaakt in photoshop en verder naar een website omgezet in Dreamweaver.

www.yils.nl
www.huitsing.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.