SBO 1 Minute Promo

Ik werd gevraagd door de Freakbrothers om te helpen bij het registreren van een scooterrace event van Stichting SBO (Scooterrace en Brommersprint Organisatie). Aan het begin van de dag heb ik geholpen met het opbouwen en aansluiten van de regiewagen die ze wilden uittesten. En tijdens de races heb ik met een MiniDV camera rondgelopen om beelden voor een sfeer impressie te filmen. Na het filmen heb ik deze korte promo gemaakt in Adobe Premiere Pro Creative Suite 4. De promo is nog ruw en niet kleur kalibreert omdat deze montage enkel gemaakt is voor de illustratie van wat je met de beelden kan doen. Tijdens dit project heb ik veel geleerd over hoeveel en wat je moet filmen om een leuke montage aan het einde te krijgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.