FRS.nl @ Dauwpop 2010

Tijdens mijn studie Digitale Communicatie – Communication & Multimedia Design heb ik stage gelopen bij het hoofdkantoor van Free Record Shop in Rotterdam. Daar was ik verantwoordelijk voor de sociale media. Voor de invulling daarvan ging ik naar in-stores, evenementen en festivals. Ik maakte daar video-items van en ik maakte foto’s van de signeersessies met de artiesten. Dauwpop was het eerste festival wat ik tijdens mijn stage bezocht. Met minimale middelen en budget hebben we daar een aantal interviews opgenomen. Uit deze eerste ervaring heb er veel geleerd en hebben we dit ten uitvoer gebracht bij het volgende festival Pinkpop 2010.

 

Dauwpop 2010 – Interviews playlist

Camera + Geluid & Montage: Kimmo de Gooijer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.