Zomerspecials Leader

Tijdens het begin van de zomer van 2010 stond er op de site van Cineville een oproep voor festival reporters. Ik heb hierop gereageerd en werd samen met een aantal anderen uitgekozen. We hebben die zomer een aantal video items gemaakt van evenementen waar Cineville mee betrokken is.

Deze zomerspecials hadden leader nodig die paste in de huisstijl van Cineville. Ik heb mijzelf toen aangeboden om deze zomerspecials leader te maken. Het reclame bureau heeft een bron ontwerp aangeleverd en ik heb dit ontwerp in een animatie omgezet. Dit is gedaan in Adobe After Effects en Adobe Premiere Pro. Tijdens de montage konden de titels makkelijk aangepast worder door de editors. Deze Leader, titels en aftiteling werd door meerdere editors gebruikt in de video items van de Cineville Zomerspecials (2011).

 

Screenshots:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.